SCHENK TUINMACHINES

Wij zijn een jong bedrijf met 30 jaar ervaring. Sinds 1 mei 2014 hebben wij, Dennis en Marjon Schenk, het mooie bedrijf in tuin- en parkmachines overgenomen en er waait inmiddels een frisse wind.

Daarmee varen wij een eigen koers met als speerpunt onze service! Het roer is zeker niet omgegooid maar we hebben het bedrijf op meerdere vlakken klaar gestoomd voor een mooie toekomst.

Wij hebben de nieuwste technieken en innovaties in huis, om u als klant goed van dienst te kunnen zijn. Zo kunt u ook machines en accessoires van het merk STIHL en VIKING online reserveren (waarna u het bestelde artikel in de winkel kunt ophalen met een persoonlijke uitleg en service). Tevens hebben wij een eigen Honda informatie pagina waar alle Honda producten duidelijk te zien zijn.

Sinds 2 april 2016 zijn wij verhuist naar een grotere locatie aan de Schellingstraat 27 te Etten-Leur. Hier is de showroom groter zodat wij alle machines kunnen presenteren. Ook de werkplaats is vele malen groter zodat er meerdere monteurs kunnen werken.

U hoort het al rustig dobberen is niets voor ons, wij blijven in beweging om voor u het beste te kunnen leveren!

Geschiedenis

1983

J.S. Tuin en Bosbouwmachines gestart

Jan Snepvangers maakt van zijn hobby, zijn werk.
2014

Overname J.S. Tuin en Bosbouwmachines

Op 1 mei 2014 hebben Dennis en Marjon Schenk het bedrijf J.S. Tuin en Bosbouwmachines overgenomen. Dit mooie bedrijf aan de Vorenseindseweg 104 gaat doorgezet worden door twee enthousiaste ondernemers onder de naam Schenk Tuinmachines op dezelfde locatie.
2014

Verbouwing pand Sprundel

Na de overname is er eerst rustig gekeken wat er verbouwt moest worden en welke merken er in de winkel zouden blijven. Er werden nieuwe stellingen geplaaatst, het kantoor opengebroken en een nieuwe vloer gelegd. Een flinke verbouwing met een prachtig resultaat. Dit werd dan ook feestelijk gevierd tijdens de officiele opening 3 & 4 oktober 2014.
2017

Etten-Leur

De verhuizing naar de Schellingstraat 27 te Etten-Leur is een feit. Na een flinke verbouwing en een kleuren wissel van blauw naar groen is het 2 april 2016 zo ver. Schenk Tuinmachines opent haar deuren.

ONS TEAM

BEKIJK HIER DE STIHL CATALOGUS
BEKIJK