Schenk Tuinmachines verhuist naar Etten-Leur

DOOR PETER HOUTEPEN OP 30 MAART 2016 BEDRIJVIG NIEUWS

ETTEN-LEUR – Twee jaar geleden nam het echtpaar Dennis en Marjon Schenk in Sprundel het bedrijf J.S. Tuin- en Bosbouwmachines over. Deze jonge, ambitieuze ondernemers hebben zo hard aan de weg getimmerd dat ze inmiddels daar uit hun jasje gegroeid zijn en per 2 april de overstap naar hun nieuwe bedrijfspand in Etten-Leur op industrieterrein Vosdonk maken.

De winkel in Sprundel was 110 m² groot, in Etten-Leur beschikt Schenk Tuinmachines over ruim 825 m² en een ruime parkeerplaats. Opvallend in Etten-Leur is dat er een veel groter assortiment als voorheen in de schappen ligt. De merken die Schenk Tuinmachines voert zijn zonder uitzondering A-merken, waarvoor je als dealer speciaal geautoriseerd dient te zijn.

A-merken
Dennis en Marjon Schenk en hun personeel hebben een aantal speerpunten opgesteld, waardoor ze hun klanten nog beter dan voorheen kunnen bedienen. Door het verkopen van uitsluitend A-merken (onder andere Stihl, Viking, Honda en Jonsered) kan Schenk Tuinmachines als officiële dealer de service, garantie en kwaliteit garanderen die door de fabriek bij calamiteiten geëist wordt. Voor garantie op tuinmachines van A-merken wordt een registratie bij de fabriek verwacht, die alleen door de officiële dealers verstrekt kan worden. Van de drie officiële merkdealers in de regio is Schenk verreweg de grootste en beschikt als zodanig ook over de grootste voorraad reserveonderdelen.
Speerpunt is om de klant zo goed en duidelijk mogelijk te informeren. “Onze visie is, dat klanten een goed gevoel moeten krijgen en daar ook thuis op terug moeten kunnen kijken. We investeren liever in een goede uitleg zodat de klant probleemloos en vooral veilig kan beginnen met de tuinwerkzaamheden.”

Verre omtrek
Bij Schenk Tuinmachines kan men terecht voor een enorm rijk scala aan tuingereedschap. Of het nu een klein perkharkje is of een zware zitmaaier; accessoires of een onderdeel voor uw tuingereedschap: Schenk heeft het. Inmiddels komen de klanten (kwekers, hoveniers, groenvoorzieners, stratenmakers en particulieren) uit de verre omtrek voor de verkoop, service, kwaliteit, garantie en advies. Het klantenbestand bevindt zich in de regio tussen Bergen op Zoom, Zevenbergen, Tilburg en de hele Nederlands-Belgische grensstreek tot Antwerpen toe.

De openingsdagen zijn op 2 en 3 april van 10.00 tot 16.00 uur. Vele machines zullen scherp geprijsd zijn. Kom voor de andere acties een blik werpen in de up-to-date ingerichte showroom en werkplaats.

Schenk Tuinmachines, Schellingstraat 27, Etten-Leur. Telefoon: 076-562 37 97. E-mail: info@schenktuinmachines.nl; website: www.schenktuinmachines.nl

TEKST EN FOTO FRANS VAN DER BOM