Schenk Tuinmachines

Hakselaars en Houtklievers

De krachtige tuinhakselaars en versnipperaars verwerken al het organisch afval van je tuin zoals takken, gemaaid gras en plantenresten. Dit verkleint niet alleen het volume van het tuinafval maar het hakselmateriaal is bovendien uiterst geschikt om te gebruiken om als bodembedekker, compost of meststof. Een hakselaar gebruiken is daarom duurzaam en voordelig. Welke hakselaar je best kiest hangt onder andere af van je voorkeur van het soort aandrijving en de verhouding hard en zacht materiaal dat je wenst te hakselen.

 

 

  • Hakselaars & Houtklievers
  • Hakselaars & Houtklievers
  • Hakselaars & Houtklievers
  • Hakselaars & Houtklievers
  • Hakselaars & Houtklievers
  • Hakselaars & Houtklievers

Het is noodzakelijk om instructies te krijgen en op te volgen om de gevaren van werken met een hakselaar of houtkliever te leren inzien en inschatten. Daarnaast moet de gebruiker ook oog hebben voor de benodigde veiligheidskledij. Als er iets onduidelijk is, raden we aan om naar de winkel te komen voordat u verder gaat met werken.

<div id="panel-5667-2-0-1" class="so-panel widget widget_youtube_showcase_featured_videos_widget" data-index="4" >
<h3 class="widget-title">Video</h3>
</div>

Een netjes opgeruimde tuin met de STIHL tuinhakselaars

De STIHL tuinhakselaars hebben een opmerkelijk hoog prestatieniveau. Met de verschillende machines kun je alle soorten plantaardig materiaal verkleinen. Zelfs het versnipperen van tuinafval afkomstig van heggen en bomen vormt geen probleem. Met dat afval kun je overigens met weinig moeite kostbare compost voor de eigen tuin aanmaken. Het is trouwens geen toeval dat verschillende STIHL tuinhakselaars al verscheidene internationale bekroningen voor hun hoge kwaliteit gekregen hebben. En omdat tuinen al even individueel en uiteenlopend zijn als hun eigenaars, worden STIHL tuinhakselaars in de meest uiteenlopende varianten aangeboden. Zo kun je altijd het optimale model voor jouw behoeften vinden.