Schenk Tuinmachines

Kettingzaag

Wij kiezen voor A-merken in ons assortiment. Zo gek is het dus niet dat we voor onze kettingzagen kiezen voor STIHL. Al meer dan 90 jaar zijn de STIHL kettingzagen synoniem voor uitmuntendheid, vermogen en know-how. Ongeacht de omstandigheden of het soort werk, we hebben dé kettingzaag die aangepast is aan al uw vereisten, om uw werk te vereenvoudigen, maar vooral met plezier uit te voeren. Of u een particuliere gebruiker, landbouwer, boomverzorger, hovenier,… bent,  STIHL beschikt over een breed assortiment van kettingzagen, dat aan al uw wensen zal voldoen. Wij adviseren u graag in de winkel welke machine het beste bij u en uw werkzaamheden past!

 

  • Kettingzagen
  • Kettingzagen
  • Kettingzagen
  • Kettingzagen
  • Kettingzagen
  • Kettingzagen
  • Kettingzagen
  • Kettingzagen
  • Kettingzagen
  • Kettingzagen

Het is noodzakelijk om instructies te krijgen en op te volgen om de gevaren van werken met een kettingzaag te leren inzien en inschatten. Daarnaast moet de gebruiker ook oog hebben voor de benodigde veiligheidskledij. Als er iets onduidelijk is, raden we aan om naar de winkel te komen voordat u verder gaat met werken.

Hoe kies je een goede kettingzaag?

Een kettingzaag is een handig gereedschap bij veel tuinklussen, maar welk model moet je kiezen? Ga je voor een accu, elektrische of benzine variant? Om je te helpen, hebben wij een handig overzicht gemaakt van de verschillende STIHL kettingzagen.

BENZINE KETTINGZAAG
De benzine kettingzagen zijn met hun krachtige motor geschikt voor bijna iedere klus! Het voordeel van een benzine kettingzaag is, dat je geen rekening hoeft te houden met een snoer. Ze zijn er zowel voor de kleinere tuinen als voor de professionals.
Lichte benzine kettingzagen
De lichte benzine kettingzagen zijn geschikt voor kleinere tuinen en heel handig voor het zagen van haardhout en het in vorm houden van bomen.
Benzine kettingzagen voor land- en tuinbouw
De kettingzagen voor land- en tuinbouw zijn voorzien van een innovatief en intelligent motormanagement. Deze kettingzagen zijn onder andere geschikt voor het zagen van haardhout, het vellen van bomen met dunne stammen en het onderhoud in land- en tuinbouw.
Benzine kettingzaag voor bosbouw
In de bosbouw zijn de STIHL benzine kettingzagen niet weg te denken; deze kettingzagen zijn robuust en krachtig. Deze modellen zijn speciaal gemaakt voor professioneel gebruik in de bosbouw.
Bekijk hier alle motorkettingzagen


ACCU KETTINGZAAG
Accu kettingzagen zijn een ideaal alternatief voor benzine- of elektrische machines wanneer je in een geluidsgevoelige omgeving moet werken of een groot werkbereik nodig hebt. Deze accumachines zijn uitgerust met een moderne technologie, bieden optimale prestaties, stoten geen uitlaatgassen uit en zijn draadloos. Een STIHL accu kettingzaag is een even krachtige als stille en efficiënte hulp voor al je werk.
Voor de kleine tuin
De accu kettingzagen van het AK systeem zijn ideaal voor het gebruik bij kleine tuinklussen.
Voor de grote tuin en professionals
Wil jij grotere klussen aanpakken met je kettingzaag? Dan zijn de accu kettingzagen van het AP systeem meer geschikt. Deze zijn een goede keuze bij grotere tuinen en professioneel gebruik.
Bekijk hier alle accu kettingzagen


ELEKTRISCHE KETTINGZAAG
Ook de elektrische kettingzaag is een goede keuze als je de zaag in een afgesloten ruimte gaat gebruiken. Het verschil met de accu kettingzaag is dat de elektrische variant bekabeld is; let er dus op dat er altijd een stroompunt in de buurt is. De elektrische kettingzagen zijn heel geschikt voor het zagen van brandhout, maar ook voor de precisieklussen zoals houtsnijwerk.
Bekijk hier alle elektrische kettingzagen

In onze showroom kunt u de modellen bekijken en vasthouden. Wij leggen na aankoop van een machine precies uit hoe hij werkt en hoe hij onderhouden moet worden.