Schenk Tuinmachines

STIHL reinigingsmachines

De hogedrukreinigers van STIHL gaan het vuil te lijf. Ze garanderen een perfecte netheid zowel in en rond uw huis als in de industrie of openbare ruimte. STIHL biedt een breed assortiment hogedrukreinigers voor privé en professioneel gebruik en zorgt voor een onberispelijk resultaat! Bekijk het aanbod: compacte en veelzijdige hogedrukreinigers of krachtige reinigers voor professionals. Daarnaast vind je in het gamma ook reinigingsmiddelen voor onderhoud en schoonmaak. Ga voor uitmuntende resultaten door te kiezen voor STIHL!

De krachtige alleszuigers zorgen in een mum van tijd voor een perfect schoon resultaat. Niet alleen thuis, maar ook op uw werkplaats en bij de professionele reiniging van gebouwen. Stof, spanen, glas, puin en vloeistoffen, … Niets ontsnapt aan hen. Met de praktische toebehoren, kunt u de meest speciale reinigingstaken snel en efficiënt aanpakken.

De STIHL veegmachines ruimen verschillende soorten vuil gemakkelijk op en dit zes keer sneller dan met een bezem. Ze kunnen op verschillende types ondergronden zoals wegen, parkeerplaatsen en bedrijfsterreinen gebruikt worden dankzij de flexibele instellingen. Kortom, de veegmachines zijn veelzijdig, tijdbesparend en belangrijker nog, ze zorgen voor een schoon resultaat.

 

  • Reinigingsmachines
  • Reinigingsmachines
  • Reinigingsmachines
  • Reinigingsmachines
  • Reinigingsmachines
  • Reinigingsmachines
  • Reinigingsmachines
  • Reinigingsmachines
  • Reinigingsmachines
  • Reinigingsmachines

De STIHL hogedrukreinigers zijn krachtige en eenvoudig te bedienen machines met veel praktische functies. Onze kwaliteitseisen zijn zeer hoog, zowel tijdens het ontwerpen als tijdens de productie. Al onze modellen, zelfs de instapmodellen, bieden dus een beproefde stevigheid en duurzaamheid voor een optimaal dagelijks gebruik.

<div id="panel-5203-2-0-1" class="so-panel widget widget_youtube_showcase_featured_videos_widget" data-index="4" >
<h3 class="widget-title">Video</h3>
</div>

Alles snel weer schoon!

STIHL reinigingsmachines: voor een onberispelijk resultaat rond het huis en in de tuin
De reinigingsmachines van STIHL helpen je om je tuin, huis of bouwwerf brandschoon te maken. Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan machines die zijn ontworpen voor zeer diverse toepassingen en die elk optimale prestaties leveren in hun domein. Met de STIHL reinigingsmachines krijg je jouw oppervlakken grondig schoon, zowel binnen als buiten.Hoge druk voor een grondige reiniging

Een STIHL machine die handig is voor het reinigen van buitenruimten, waaronder oppervlakken, paden en voegen maar ook voor voertuigen: de hogedrukreiniger. De verschillende drukinstellingen en de sproeiers zorgen voor een perfect reinigingsresultaat. De antidrilkoppeling, die het verdraaien en verstrengelen van de hogedrukslang voorkomt, garandeert een ideaal flexibel werk. In combinatie met de geschikte reinigings- en onderhoudsmiddelen krijg je zo adembenemende resultaten.


Thuis of in de werkplaats: de alleszuigers zorgen voor een optimale reiniging
Voor een onberispelijke netheid biedt STIHL in zijn assortiment alleszuigers die de vloeren van je huis, werkplaats of industrieel bedrijf grondig reinigen. Ze zijn vooral geschikt voor het onderhoud van gladde binnenoppervlakken. Deze machines kunnen ook vocht opzuigen en zijn daarom zeer geschikt voor werkzaamheden op plaatsen die een bijzonder intensieve reiniging vereisen. Ze zuigen bovendien zonder enig probleem tapijtvloeren, tegels en gestoffeerde meubels schoon.


Veegmachines: weg met de bezem!
De STIHL veegmachines elimineren stof zes keer sneller dan een klassieke bezem. Ze verwijderen heel gemakkelijk alle soorten vuil. Je hebt de keuze tussen een model met of zonder accu. De kleinere modellen zijn bij uitstek geschikt voor privégebruik, terwijl de grotere machines ideaal zijn voor fabrieken, magazijnen of schoolpleinen.