Schenk Tuinmachines

Onderhoud van Tuinmachines

Is uw grasmaaier of een andere tuinmachine kapot? Of functioneert één van de onderdelen van uw tuinmachine niet meer? Wij kunnen uw tuinmachine repareren in onze eigen professionele werkplaats. Wij repareren alle soorten tuinmachines van vele bekende merken. Als u van tevoren wilt weten wat de reparatiekosten zijn, dan kunnen wij voor u een prijsopgave maken. Wij hanteren 25,- onderzoekskosten. (bij akkoord voor reparatie vervallen deze kosten)

BS-BETRIEBSSTOFFE-IM-005

Onderhoud

Onderhoud aan uw machine is zeer belangrijk voor een lange levensduur van uw machine. Als u regelmatig uw machine onderhoud geeft, heeft u ook meer plezier van uw tuinmachine tijdens het gebruik hiervan. Schenk Tuinmachines gaat ervan uit dat de meeste mensen na het werken met de tuinmachine zelf de machine naloopt en schoonmaakt. Hiervoor heb je in onze winkel verschillende smeer- en ontvetmiddelen zodat het gemakkelijker en sneller schoon is. Naast het onderhoud wat je zelf kunt doen heeft een machine met regelmaat nog extra onderhoud nodig, denk hierbij aan het slijpen van de messen, het verversen van olie of het vervangen van de filters. Wanneer u een seizoen de machine niet gebruikt kunt u hem afgeven en wij kijken er nog eens goed naar zodat hij het volgende seizoen er weer tegenaan kan.
MIIMO_Detail_2017_24

Reparatie

Is een onderdeel van uw grasmaaier stuk of start hij helemaal niet meer? Wij kunnen uw tuinmachine repareren. U kunt uw machine altijd tijdens onze openingstijden langs brengen. Heeft u zelf geen mogelijkheid om de machine te vervoeren? Dan kunnen wij hem ook bij u komen halen. Bel ons op en we maken telefonisch een afspraak om de machine op te komen halen op een geschikt moment. Zodra de machine in onze werkplaats is, bekijkt een van onze monteurs deze om erachter te komen wat er defect is. Wordt de machine repareren te duur of heeft u aangegeven dat u eerst wilt weten wat het gaat kosten, dan bellen we u op om te overleggen wat we doen.

Winteronderhoud

Meld u hieronder aan voor het jaarlijks onderhoud van uw machine. In de maanden November t/m februari geniet u van een gratis haal- en brengservice.
Buiten deze maanden hanteren wij de volgende kosten voor het halen en brengen van machines:

  • Loopmaaier  25,-
   Hand-held machines  25,-
   Robotmaaier  25,-
   Zitmaaier  45,-
   Borstelmachine/veegmachine  45,-
   Versnipperaar/klover  30,-

Dit geldt voor de regio’s Etten-leur, Breda, Halderberge, Roosendaal en Zundert. Buiten deze regio’s zijn de kosten afhankelijk van de afstand. Neem hiervoor contact met ons op.

Winteronderhoud
Wilt u uw machine aanmelden voor een winterbeurt laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.