Schenk Tuinmachines

Wie wij zijn

Schenk Tuinmachines is sinds 2016 gevestigd in Etten-leur en actief in verkoop, reparatie en onderhoud van alle tuin- en parkmachines. Daarnaast bieden wij u een breed assortiment op het gebied van boomverzorging, reiniging, bouw en stratenmakers. In onze showroom vindt u een uitgebreid aanbod van topmerken. Met enige regelmaat hebben we ook gebruikte machines in de verkoop. Zoekt u iets dat niet in onze brochure of op onze website staat? Als dealer kunnen wij iedere gewenste machine leveren. Wij zoeken altijd naar de juiste oplossing.

Bij Schenk Tuinmachines werken wij niet met een 9-5 mentaliteit. Wanneer het voor u niet mogelijk mocht zijn om tijdens openingsuren langs te komen of is het beter dat wij bij u langs komen maken wij graag een afspraak.  Wij doen net dat beetje meer. Dat merkt u door het persoonlijke contact, de goede service en openheid/eerlijkheid tegenover onze klanten en leveranciers.

WP1

Schenk Tuinmachines

Het is een bedrijf gespecialiseerd in Tuin- en parkmachines en bestaat al bijna 40 jaar. Er is dus veel kennis en ervaring aanwezig. Maar we hebben zeker niet stil gestaan we werken met de nieuwste technieken en machines.
20181103_104215

Onze visie

Beter een tevreden klant die niets heeft gekocht dan een ontvreden klant die heel veel machines mee naar huis heeft genomen. Service en advies staat namelijk bij ons hoog in het vaandel.