Schenk Tuinmachines

Wie wij zijn

Acht jaar geleden namen Dennis en Marjon Schenk het bedrijf over van Jan Snepvangers (toen nog JS Tuin- en Bosbouwmachines). Vorig jaar vierden zij als Schenk Tuinmachines het 40-jarig bestaan. Met een assortiment tuinmachines in elke prijsklasse, bieden ze tuinliefhebbers een oprecht en vakkundig advies.

Naast verenigingen en bedrijven, zijn het vooral particulieren welke binnenstappen aan de Schellingstraat 27 op Vosdonk. Misschien kent u Schenk al via mond-tot-mondreclame, ervaringen over het persoonlijke advies. Of mogelijk heeft u al eens opgevangen dat zij op veel voetbalvelden de leverancier zijn van robotmaaiers. De bladblazers waarmee na een avondje NAC de tribunes worden ontdaan van achtergelaten zaken? Ook deze komen van Schenk, een bedrijf met veertig jaar ervaring in elke prijsklasse.

Robotmaaiers
Tuinieren is vandaag de dag een mooie combinatie van gemak en genieten. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de komst van robotmaaiers. “Dit product is nu echt de hype en het meest verkochte product onze branche, de aanschaf vraagt om een deskundig advies”. Als voormalig hovenier is Dennis zeker een ervaringsdeskundige. “Ik denk graag mee over wat de beste aanschaf is. Elke tuin is anders. Wat tuinliefhebbers vaak gemeen hebben, is de behoefte aan gemak”.

Persoonlijk advies

“Altijd al een eigen winkel willen hebben. In 2014 kregen we de kans om als voormalig klant, eigenaar te worden van deze winkel”, luidt het verhaal van dit ondernemersechtpaar. Dennis en Marjon werken dagelijks samen voor en achter de schermen. Iets de deur uit zonder goed en eerlijk advies, zonder gedegen persoonlijke instructie? Ondenkbaar! “Hier ligt een groot deel van onze kracht en service”. Bij een bezoek aan hun goed bereikbare pand op Vosdonk stemmen zij graag wensen en mogelijkheden op elkaar af. Vraagt de situatie hierna om advies op locatie? Dan komt Dennis met plezier langs. De mogelijkheid tot reparatie of het jaarlijkse winteronderhoud (met ophaalservice aan huis), maken het gemak compleet.

Winkel en werkplaats

Na de overname heeft voormalig eigenaar Jan zeker nog een mooie rol vervuld. Aan het echtpaar Schenk heeft Jan al zijn kennis doorgegeven, vaak tot in detail en tot aan elk schroefje. Dit vakmanschap zie je terug in de winkel waar de merken Stihl en Honda volledig vertegenwoordigd zijn, maar ook zeker in het niveau van onderhoud en reparatie. De werkplaats kent dan ook een grote verscheidenheid aan onderdelen.

Service
Zoekt u iets dat niet in een brochure of op de website staat? Als dealer kan Schenk Tuinmachiens iedere gewenste machine leveren. Wij zoeken altijd naar de juiste oplossing.

Schenk Tuinmachines heeft geen 9-5 mentaliteit. Wanneer het voor u niet mogelijk mocht zijn om tijdens openingsuren langs te komen of is het beter dat ze bij u langs komen dan wordt er een afspraak gemaakt. Ze doen net dat beetje meer. Dat merkt u door het persoonlijke contact, de goede service en openheid/eerlijkheid tegenover de klanten en leveranciers.

Internetbode Etten-Leur:
Op de werkvloer bij Dennis en Marjon van Schenk Tuinmachines: ‘Trots dat de meeste klanten trouw zijn’

Dennis en Marjon Schenk namen in 2014 het bedrijf JS Tuin- en Bosbouw machines over. Vanuit hun winkel- annex werkplaats aan de Schellingstraat in Etten-Leur runnen zij hun bedrijf in tuin- en parkmachines. De twee zijn gespecialiseerd in de verkoop van de merken STIHL en HONDA.
Lees verder >