Schenk Tuinmachines

Project Info

ZEER ELASTISCHE REGENBESCHERMING MET GOEDE ZICHTBAARHEID
Dankzij een waterdichtheid van ≥ 5 000 mm houdt het lichte STIHL DuroFlex weerbestendige jack je droog, zelfs bij hevige regen. Het is zowel geschikt voor veeleisende privégebruikers als voor professionals. De bovenstof is waterdicht, zeer elastisch en duurzaam. De polyurethaancoating voorkomt doeltreffend het binnendringen van regen- of spatwater, bijvoorbeeld bij het werken met een hogedrukreiniger van STIHL of een STIHL doorslijper.

Dankzij de ventilatieopeningen aan de armen en op de voor- en achterzijde is het STIHL DuroFlex jack ademend. De geïntegreerde kap kan je opbergen in de kraag van het jack. Een elastische band zorgt ervoor dat je hem perfect aansluit op de vorm van je hoofd. Het STIHL DuroFlex jack heeft ook een waterdichte buitenzak met rits en een binnenzak. Het grote gedeelte in fluorescerend oranje garandeert een hoge zichtbaarheid. Combineer het weerbestendige jack met de STIHL RAINTEC weerbestendige broek.

Het STIHL DuroFlex weerbestendige jack is machinewasbaar op 40 °C.

Extra informatie:
Bovenstof: 100% polyester
Membraan: 100% polyurethaan
Kleur: fluorescerend oranje
Weerbeschermingsklasse: waterdichtheid klasse 4, waterdampdoorlaatbaarheid 1 (EN 343:2019)
Het STIHL DuroFlex jack heeft het keurmerk ‘KWF-Profi’ gekregen van het Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (centrum voor bosbouw en bostechnologie).
Weerbestendig jack voor werk onder zware weersomstandigheden
Elastisch materiaal met groot gedeelte in fluorescerend oranje
Ademend dankzij verluchtingsopeningen aan de mouwen, op de voor- en achterkant
Hoge weerbestendigheid door waterdichtheid: ≥ 5.000 mm
Voor veeleisende privégebruikers en professionals
Weerbestendig jack DuroFlex

Category