Al meer dan 40 jaar de vakhandel bij u in de buurt
Schellingstraat 27, Etten-leur
+31 076 56 23 797
Di-Vrij: 08:00 - 17:30
/ Zat: 08:00-13:00

"Laat uw tuinmachines weer tot leven komen in onze gespecialiseerde werkplaats. Met vakmanschap en precisie herstellen wij elk onderdeel van uw tuingereedschap, van grasmaaiers tot trimmers en alles daar tussenin.

Wij analyseren het probleem, voeren nauwkeurige diagnoses uit en bieden op maat gemaakte oplossingen om uw machines weer operationeel te maken. Van kleine installaties tot complexe reparaties, we streven ernaar om uw machines snel en efficiƫnt te herstellen. Wij bieden we niet alleen hoogwaardige reparaties, maar ook advies om de werking van uw tuinmachines te verlengen. U kunt vertrouwen op onze werkplaats voor professionele zorg en herstel van uw tuinapparatuur, zodat u snel weer kunt genieten van een perfect onderhouden tuin."

 

Onderzoekskosten
Uw tevredenheid staat centraal bij ons werk. Wij werken daarom met onderzoekskosten, zodra dat wij zien dat er hoge kosten aankomen, gaan we een kosten berekening maken. Daarna zullen wij in overleg verder stappen gaan ondernemen. Wordt er besloten om geen reparatie meer te laten uitvoeren door te hoge kosten zullen wij 25 euro onderzoekskosten in rekening brengen. Mocht er een andere machine voor aangekocht worden laten wij de onderzoekskosten vervallen.

 

reparatie Honda motor eigen werkplaats

img_divider

Reparatie Service

Kom met u machine langs in de winkel en geef zo duidelijk mogelijk aan wat er aan de hand is dat kunnen wij gericht zoeken naar de juiste oplossing. Wanneer u voor een reparatie komt kunt u de machine ook direct een onderhoudsbeurt laten geven zodat hij weer helemaal in orde is als u hem op komt halen.

Reparaties in eigen werkplaats
Groot magazijn met vervangende onderdelen
Moderne werkplaats met alle gereedschappen voor de machines van nu
Gebruik van echte onderdelen, geen namaak.

Heeft u een vraag? Bel ons!
U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 076 56 23 797