Al meer dan 40 jaar de vakhandel bij u in de buurt
Schellingstraat 27, Etten-leur
+31 076 56 23 797
Di-Vrij: 08:00 - 17:30
/ Zat: 08:00-13:00

 

Gereedschappen voor de tuin

Om uw werk in de tuin makkelijker te maken is er een scala aan tuinmachines te koop. Het assortiment aan tuinmachines wordt jaarlijks groter en groter. De ontwikkelingen op het gebied van ergonomie en milieu volgen elkaar met rap tempo op. Via onze website willen wij u daarom op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen. Zo kiest u de juiste tuinmachine!

De hoofdgroepen die Schenk tuinmachines aanbiedt zijn oa.:

 

Bijna iedere groep is dan ook nog eens te verdelen in:

  • Machines op elektriciteit (met snoer)
  • Machines op accu
  • Machines met benzine motor

Naast een goed en degelijk advies is het belangrijk dat u zelf de machine kunt zien en voelen. U moet er tenslotte zelf mee werken. In onze showroom is er daarom een groot assortiment van STIHL een Honda aanwezig.

Kom naar onze showroom om het zelf te ervaren.

img_divider

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Bij bijna alle tuinmachines van Stihl of Honda is het aanbevolen om persoonlijke beschermingsmiddelen zoals gehoorbescherming, oog- of gezichtsbescherming of handschoenen te gebruiken. In sommige gevallen is het ook verstandig om een helm of zaagbroek te dragen. Maar wanneer u in uw tuin aan het werken bent is het uw eigen verantwoordelijkheid. Wij hebben een groot aanbod in de winkel zodat u rustig kunt kijken wat u fijn vindt om te dragen. Meer informatie klik hier!

ALLE ACCUPRODUCTEN BEKIJKEN IN DE ONLINE CATALOGUS?