Al meer dan 40 jaar de vakhandel bij u in de buurt
Schellingstraat 27, Etten-leur
+31 076 56 23 797
Di-Vrij: 08:00 - 17:30
/ Zat: 08:00-13:00

Kettingzaag of Hoogsnoeiers

Wij kiezen voor A-merken in ons assortiment. Zo gek is het dus niet dat we voor onze kettingzagen kiezen voor STIHL. Al meer dan 90 jaar zijn de STIHL kettingzagen synoniem voor uitmuntendheid, vermogen en know-how. Ongeacht de omstandigheden of het soort werk, we hebben dé kettingzaag die aangepast is aan al uw vereisten, om uw werk te vereenvoudigen, maar vooral met plezier uit te voeren. Of u een particuliere gebruiker, landbouwer, boomverzorger, hovenier,… bent,  STIHL beschikt over een breed assortiment van kettingzagen, dat aan al uw wensen zal voldoen. Wij adviseren u graag in de winkel welke machine het beste bij u en uw werkzaamheden past!

 

Kettingzaag

Dankzij hun flexibiliteit zijn de heggenscharen van STIHL een waardevol hulpmiddel om de moeilijkste taken aan te pakken. Zo zijn er heggenscharen met dubbelzijdig geslepen messen die zowel geschikt zijn voor trim- als voor terugsnoeiwerk, in verticale of horizontale positie. Kies de juiste partner om je tuinwerk gemakkelijker te maken!

Motorische heggenscharen
Accu heggenscharen
Elektrische heggenscharen

Tophandle

Deze lichtgewicht kettingzagen voor de boomverzorging zijn speciaal ontworpen voor werkzaamheden in de boom en zijn uitsluitend bedoeld voor gekwalificeerde professionele gebruikers.

Motorische kettingzagen
Accu kettingzaggen

Hoogsnoeiers

De STIHL  benzinehoogsnoeier is ideaal voor het professioneel onderhoud van fruitbomen en gemeentelijk onderhoudswerk. Met de krachtige modellen kan je gemakkelijk en efficiënt dood hout verwijderen, maar ook fruitbomen snoeien bijvoorbeeld.

Motorische hoogsnoeiers
Accu hoogsnoeiers

img_divider

MULTILUB – MULTIFUNCTIONEEL VET

Multifunctioneel vet voor het smeren van alle aandrijfmechanismen van STIHL heggenscharen en elektrische zagen.
  • Smeervet voor aandrijving van heggenscharen en elektrische kettingzagen
  • Hoogwaardige smeerstof met optimaal afgestemde consistentie
  • Uitstekend hechtvermogen, ook in open onderdelen van de aandrijving
  • Additieven reduceren slijtage door wrijving

SUPERCLEAN – HARSOPLOSMIDDEL

Spuitbus met dubbele functie: Oplossen van hars en vuil met gelijktijdige smering en corrosiebescherming voor snijgarnituren, heggenscharen en motorzagen. Gebruiksaanwijzing: Spuit de snijgereedschappen in na elk gebruik. Zet heggenschaarmessen hierna kort in beweging.
  • Spray met smerende functie tegen hars en vuil en met roestbescherming
  • Maakt hars en vuil los
  • Werkt als smeermiddel en bescherming tegen corrosie

img_divider

Onderhoud van je heggenschaar

Je heggenschaar wordt bij elk gebruik flink belast, waardoor sporen van gebruik en verbruik achterblijven. Door regelmatig onderhoud van de machine kunnen die snel opgespoord en verholpen worden. Zo beperk je ernstige schade en defecten.
Gebruik een heggenschaar altijd met de nodige zorgvuldigheid. Regelmatig onderhoud van je machine brengt beschadigingen aan het licht en beperkt in grote mate het gevaar dat je door de machine gewond raakt.

Elk gebruik laat sporen na. Wij raden aan je heggenschaar regelmatig te reinigen.
Geef je heggenschaar na elk gebruik een basisreiniging.
Als je de machine voor langere tijd opbergt, raden we een grondige reiniging aan.
persoonlijke beschermingsmiddelen zoals beschreven in de handleiding.
Reinig bij benzineheggenscharen ook de luchtfilter, de brandstoftank en de luchtinlaatopening.

Er zijn vaste onderhoudsprocedures die voor en na het werken met de heggenschaar uitgevoerd moeten worden. Deze aanbevelingen gelden zowel voor elektrische als voor, accu- en benzineheggenscharen. Persoonlijke veiligheidsuitrusting: Draag bij het onderhoud van je heggenschaar altijd werkhandschoenen van stevig materiaal.
Een visuele inspectie van de volledige heggenschaar
• Is de rubberen coating in orde of vertoont ze scheuren?
• Moeten de schroeven aangedraaid worden? Of zitten ze te vast? Dat merk je aan het feit dat de snijgarnituur nogal moeizaam beweegt. In dit geval helpt het om wat olie en antiroestbescherming op de schroeven aan te brengen.
• Zijn de messen scherp genoeg of moeten ze opnieuw geslepen worden?
• Controleer voorzichtig de goede werking van de belangrijkste functies. Controleer de schakelhendel, de vergrendeling van de schakelhendel, de schakelbeugel en de blokkeerhendel. Precieze instructies vind je in de handleiding van je heggenschaar.
Reinig de hele machine, vooral de snijgarnituur. Veeg vuil en vocht af met een doek en verwijder resten van bladeren en takjes. Behandel de messen vervolgens met een onderhoudsolie of harsspray en start de heggenschaar even, zodat de olie zich kan verspreiden.
Af en toe is bijzonder onderhoud nodig. Laat door een gespecialiseerde dealer het snoeimes bekijken, indien nodig kunnen zij hem slijpen of vervangen. Botte messen beschadigen je haag en maken het werk onnodig moeilijk. Bovendien wordt de machine zelf zwaarder belast, wat de goede werking negatief kan beïnvloeden. Tevens kunnen zij een kleine onderhoudsbeurt verzorgen. Dit houdt in dat er wanneer nodig nieuwe filters geplaatst worden, de aandrijfkop gecontroleerd en gesmeerd wordt. Zo kunt u weer veilig aan de slag.
ALLE ACCUPRODUCTEN BEKIJKEN IN DE ONLINE CATALOGUS?

Wij zijn nog bezig met onze website

Kettingzagen van STIHL bekijken?

Klik dan hier!

Hoogsnoeiers van STIHL bekijken?

klik dan hier!

img_divider

 
Our landscape division has many years of experience in all phases of landscaping and our customer focused approach makes us the best landscaping company!
Our landscape division has many years of experience in all phases of landscaping and our customer focused approach makes us the best landscaping company!
Our landscape division has many years of experience in all phases of landscaping and our customer focused approach makes us the best landscaping company!
Interested In This Service? Make An Appointment