Al meer dan 40 jaar de vakhandel bij u in de buurt
Schellingstraat 27, Etten-leur
+31 076 56 23 797
Di-Vrij: 08:00 - 17:30
/ Zat: 08:00-13:00

Bladblazer of Bladzuiger

De bladblazers en bladzuigers zijn efficiënt op elk terrein, of het nu gaat om een tuin, een verkeerszone of een parkeerplaats. Gevallen bladeren, gemaaid gras, afval, niets weerstaat aan de blaaskracht van de bladblazers. Ze ontruimen in een recordtempo zonder moeite alle oppervlakten. De STIHL bladzuigers (motorisch) verslinden letterlijk bladeren, maai- en snoeiafval. Ze hakken dit tuinafval fijn zodat het kan gebruikt worden als compost of gemakkelijk weggegooid kan worden in een kliko.

 

Handgedragen bladblazer

De stabiele en lichte constructie van onze bladblazers zorgt ervoor dat je ook uitgebreide opruim- en reinigingsklussen kan aanpakken zonder dat je schouder- en armspieren snel vermoeid geraken. Bovendien wordt dankzij het intelligente design ook de rug ontlast. ​Van licht stof tot natte bladeren, met STIHL bladblazers en bladzuigers schep je heel snel orde in je tuin.

Motorische bladblazers
Accu Bladblazers
Elektrische Bladblazers

Ruggedragen bladblazer

STIHL rugbladblazers zijn een goede keuze, omdat ze een hoge blaaskracht met een hoge arbeidsergonomie combineren. Onze bladblazers voor op de rug bieden hoge prestaties en zijn ontworpen voor langdurig gebruik. Dankzij de hoge arbeidsergonomie en verschillende blaasmonden kan je verschillende opruimwerkzaamheden bijzonder effectief en krachtbesparend uitvoeren.

Motorische ruggedragen bladblazer
Accu ruggedragen bladblazer

Bladblazer/ bladzuiger

De STIHL bladzuigers werken net zoals een stofzuiger. Met het grote verschil, dat opgezogen bladeren of afval automatisch versnipperd worden door de geïntegreerde snijgereedschappen, voor ze in de opvangzak belanden. Bovendien kan je de luchtstroom op elk moment de andere kant opsturen en onze zuighakselaar indien nodig ook als bladblazer gebruiken.

Motorische bladzuiger
Accu bladzuiger
Elektrische bladzuiger

img_divider

STIHL Bladblazers

Elke STIHL bladblazer, ongeacht het model, onderscheidt zich door zijn ergonomie en prestaties. Deze machines zijn even stabiel als licht. Zo kunnen ze grote reinigingstaken aan, zonder de armen te vermoeien. Ze zijn intelligent ontworpen om de rug te sparen. Een bladblazer maakt je werk niet alleen minder vermoeiend, maar maakt ook indruk met zijn hoge en constante blaaskracht.

STIHL Bladzuigers

In tegenstelling tot bladblazers die bladeren en ander vuil efficiënt verzamelen, werken de bladblazers volgens het tegenovergestelde principe. Ze werken als een stofzuiger en absorberen dus alle kleine deeltjes die zich op hun weg bevinden. Die worden echter niet alleen verzameld in een zak. De bladzuigers zijn namelijk bijna allemaal uitgerust met snijgereedschappen die bladeren en licht tuinafval direct fijn hakken en vervolgens naar de zak leiden.

img_divider

Onderhoud van je bladblazer

Je bladblazer wordt bij elk gebruik flink belast, waardoor sporen van gebruik en verbruik achterblijven. Door regelmatig onderhoud van de machine kunnen die snel opgespoord en verholpen worden. Zo beperk je ernstige schade en defecten.
Gebruik een bladblazer altijd met de nodige zorgvuldigheid. Regelmatig onderhoud van je machine brengt beschadigingen aan het licht en beperkt in grote mate het gevaar dat je door de machine gewond raakt.

Geef je bladblazer na elk gebruik een basisreiniging.
Als je de machine voor langere tijd opbergt, raden we een grondige reiniging aan.
Persoonlijke beschermingsmiddelen zoals beschreven in de handleiding.
Reinig bij benzinebladblazers ook de luchtfilter, de brandstoftank en de luchtinlaatopening.

Praktische accessoires

Voor nog meer toepassingsmogelijkheden en extra comfort bieden wij je verschillende accessoires voor bladblazers en bladzuigers aan. De bladblazers of bladzuigers kan je onder meer uitbreiden met verschillende zuigmonden, gordels om comfortabel te werken of een reinigingsset voor dakgoten. Ook verkrijgbaar: een speciale aanbouwset waarmee je je bladblazer op elk moment kunt ombouwen tot een bladzuiger.

ALLE ACCUPRODUCTEN BEKIJKEN IN DE ONLINE CATALOGUS?