Al meer dan 40 jaar de vakhandel bij u in de buurt
Schellingstraat 27, Etten-leur
+31 076 56 23 797
Di-Vrij: 08:00 - 17:30
/ Zat: 08:00-13:00

De bladblazers en bladzuigers zijn efficiënt op elk terrein, of het nu gaat om een tuin, een verkeerszone of een parkeerplaats. Gevallen bladeren, gemaaid gras, afval, niets weerstaat aan de blaaskracht van de bladblazers. Ze ontruimen in een recordtempo zonder moeite alle oppervlakten. De STIHL bladzuigers (motorisch) verslinden letterlijk bladeren, maai- en snoeiafval. Ze hakken dit tuinafval fijn zodat het kan gebruikt worden als compost of gemakkelijk weggegooid kan worden in een kliko.

HOE KIES JE EEN PASSENDE BLADBLAZER?

Ben je op zoek naar een bladblazer of bladzuiger om gemakkelijk en efficiënt afgevallen bladeren en vuil te verwijderen? De krachtige STIHL machines leveren vliegensvlug onberispelijke resultaten. Ontdek ons aanbod van bladblazers en bladzuigers!

Welke taken kan je met een STIHL bladblazer uitvoeren?
Elke STIHL bladblazer, ongeacht het model, onderscheidt zich door zijn ergonomie en prestaties. Deze machines zijn even stabiel als licht. Zo kunnen ze grote reinigingstaken aan, zonder de armen te vermoeien. Ze zijn intelligent ontworpen om de rug te sparen. Een bladblazer maakt je werk niet alleen minder vermoeiend, maar maakt ook indruk met zijn hoge en constante blaaskracht.
Het assortiment van STIHL bestaat voornamelijk uit handgedragen bladblazers. Er zijn ook enkele modellen die je comfortabel op de rug kunt dragen met een draagsysteem.

De STIHL accu bladblazers zijn relatief licht, maar leveren wel betrouwbare prestaties. Met hun stille motor kan je ze ook zonder probleem gebruiken in geluidsgevoelige gebieden. Dankzij de accu heb je geen draad nodig, wat een totale vrijheid garandeert met een blaaskracht tussen 5 en 17 newton. Als je uitsluitend in de buurt van huizen hoeft te werken, is de elektrische bladblazer absoluut de beste keuze. Je machine is altijd klaar voor gebruik; je hebt alleen een stopcontact nodig. Maar als je een onbeperkt werkbereik en een hoog vermogen nodig hebt voor het professioneel reinigen van grote oppervlakken, krijgt een benzinebladblazer de voorkeur. Als je vaak grote oppervlakken moet onderhouden, is het de moeite waard om te investeren in de krachtigste modellen.

Hoe werken de STIHL bladzuigers?
In tegenstelling tot bladblazers die bladeren en ander vuil efficiënt verzamelen, werken de bladblazers volgens het tegenovergestelde principe. Ze werken als een stofzuiger en absorberen dus alle kleine deeltjes die zich op hun weg bevinden. Die worden echter niet alleen verzameld in een zak. De bladblazers zijn namelijk uitgerust met snijgereedschappen die bladeren en licht tuinafval direct fijn hakken en vervolgens naar de zak leiden.
In principe zijn de benzinemodellen luider en zwaarder (ze wegen minstens vijf kilo). Ze leveren echter uitzonderlijke prestaties en kunnen zowel maaiafval als heggensnoeisel hakselen. Bovendien zijn ze zonder stopcontact te gebruiken. Elektrische bladzuigers bieden een vergelijkbaar vermogen en zijn lichter (4 tot 4,5 kg). Omdat ze een stopcontact vereisen, zijn ze beperkt tot werkzaamheden in de buurt van woningen.

Praktische accessoires voor bladblazers of bladzuigers
Voor nog meer comfort tijdens het werken bestaan er tal van accessoires voor de STIHL bladblazers en bladblazers.
In onze showroom kunt u de modellen bekijken en vasthouden. Wij leggen na aankoop van een machine precies uit hoe hij werkt en hoe hij onderhouden moet worden.

img_divider

Bladblazer

De drie types STIHL bladblazers onderscheiden zich voornamelijk door hun aandrijving:

Benzinebladblazers
Benzine ruggedragen bladblazers
Elektrische bladblazers
Accu bladblazers

Bladzuigers

De drie types STIHL bladzuigers onderscheiden zich voornamelijk door hun aandrijving:

Benzine bladzuigers
Elektrische bladzuigers
Accu bladzuiger

Interested In This Service? Make An Appointment