Al meer dan 40 jaar de vakhandel bij u in de buurt
Schellingstraat 27, Etten-leur
+31 076 56 23 797
Di-Vrij: 08:00 - 17:30
/ Zat: 08:00-13:00

Onderhoud aan uw machine is zeer belangrijk voor een lange levensduur van uw machine. Als u regelmatig uw machine onderhoud geeft, heeft u ook meer plezier van uw tuinmachine tijdens het gebruik hiervan. Schenk Tuinmachines gaat ervan uit dat de meeste mensen na het werken met de tuinmachine zelf de machine naloopt en schoonmaakt. Hiervoor heb je in onze winkel verschillende smeer- en ontvetmiddelen zodat het gemakkelijker en sneller schoon is. Ook hebben wij een groot magazijn met onderdelen. Dus mocht u iets nodig hebben kom langs met de machine of neem de juiste serienummers mee en wij helpen u graag verder. Naast het onderhoud wat je zelf kunt doen heeft een machine met regelmaat nog extra onderhoud nodig, denk hierbij aan het slijpen van de messen, het verversen van olie of het vervangen van de filters. Wanneer u een seizoen de machine niet gebruikt kunt u hem afgeven en wij kijken er nog eens goed naar zodat hij het volgende seizoen er weer tegenaan kan.

 

Winteronderhoud
Naast een langere levensduur is onderhoud noodzakelijk voor het gebruiksgemak en behoud van de garantie. Een groot misverstand is dat accumaaiers geen onderhoud nodig hebben. We zien regelmatig dat elektromotoren stuk gaan nadat deze langdurig geen onderhoud hebben gehad. Ons advies is dan ook deze jaarlijks te onderhouden. Een winterbeurt van een accumaaier kost een stuk minder dan een motormaaier.
Accu duwmaaier 45,- euro
Accu aangedreven grasmaaier 65,- euro

 

Robothotel
Voor de robotmaaiers hebben wij verschillende pakketten om uit te kiezen voor een winterbeurt. Zo kun je er voor kiezen dat wij de robot ophalen en weer terugzetten, wij controleren dan gelijk of alles weer naar behoren werkt. Natuurlijk doen wij een algehele onderhoudsbeurt aan de robot en zal alles grondig worden gereinigd, getest en geüpdatet. Verder kunnen wij u robot een warme winter geven in ons robothotel en zorgen wij goed voor de accu. Maar u kunt zelf kiezen welk pakket u graag zou willen. Klik hier om te zien welke pakketten er zijn en welke kosten eraan zitten.

 

 

Robotmaaier Miimo Honda onderhoud schoonmaak robothotel

img_divider

Haal- en breng service winterbeurt

Wij komen de machines in de maanden November t/m Februari ophalen en terugbrengen tegen zeer gereduceerde prijzen. Dit kan goedkoper omdat wij meerdere machines tegelijk meenemen of wegbrengen.

  Zitmaaier, Borstel- of veegmachine 10,- euro
  Versnipperaar of houtklover 7,50 euro
  Loopmaaier of maairobot 5,- euro
  Handgedragen machines 5,- euro
  Handgedragen machines mogen altijd gratis meegegeven worden met een andere machine

Dit geldt voor de regio’s Etten-leur, Breda, Halderberge, Roosendaal en Zundert. Buiten deze regio’s zijn de kosten afhankelijk van de afstand. Neem hiervoor contact met ons op.

 

 

 

 

Haal- en breng service

Buiten deze maanden hanteren wij de volgende kosten voor het halen en brengen van machines.

  Zitmaaier, Borstel- of veegmachine  45,- euro
  Versnipperaar of houtklover  30,- euro
  Loopmaaier of maairobot 25,- euro
  Handgedragen machines 25,- euro
  Handgedragen machines mogen altijd gratis meegegeven worden met een andere machine

Dit geldt voor de regio’s Etten-leur, Breda, Halderberge, Roosendaal en Zundert. Buiten deze regio’s zijn de kosten afhankelijk van de afstand. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Onderhoud? Contact ons!

   

   

   

  Direct een afspraak maken? Bel ons!
  U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 076 56 23 797
  Liever direct brengen?
  U hoeft geen afspraak te maken wanneer u zelf de machine bij ons komt brengen! Wij zien u graag in onze winkel.