Al meer dan 40 jaar de vakhandel bij u in de buurt
Schellingstraat 27, Etten-leur
+31 076 56 23 797
Di-Vrij: 08:00 - 17:30
/ Zat: 08:00-13:00
12 okt 2023

Businessclub NAC Breda over de vloer

“Op een regenachtige dag verwelkomde het bedrijventerrein Vosdonk met trots de Business Club van NAC Breda. Een bruisende en energieke gebeurtenis ontvouwde zich toen de leden van de Business Club verschenen, elk op een tandem, klaar om langs de bedrijven te gaan en de banden te tussen de voetbalclub en lokale ondernemingen versterken. Zo kwamen ze ook langs Schenk Tuinmachines.

Een stoet van tandemfietsen, gevuld met enthousiaste leden van de Business Club, trok door het terrein van Vosdonk, nieuwsgierig naar de diverse bedrijven die daar gevestigd zijn. Het was een dag vol dynamiek, waarin zakelijke banden werden versterkt terwijl ze langs verschillende ondernemingen reden.

Na afloop was de borrel en werden niet alleen professionele banden versterkt, maar ontstonden er ook informele gesprekken en verbindingen. Het was een gelegenheid om te netwerken, te delen en te inspireren, terwijl het inspirerende enthousiasme voor zowel de sport als het lokale bedrijfsleven werd gevierd.”

01 sep 2023

Cash Back op de 2de accu

Ontvang een cashback tot € 60 op je 2de accu Met een 2de accu werk je ongestoord verder terwijl je andere accu oplaadt!

Hoe werkt het?

1) Koop een STIHL accumachine met accu en lader plús een tweede accu
2) Registreer je machine op het cashback platform
3) Ontvang een cashback tot € 60!

 

Tot € 60, wat wil dat zeggen?

– Bij een 2de AS accu ontvang je een cashback van € 20.
– Bij een 2de AK accu ontvang je een cashback van € 40.
– Bij een 2de AP accu ontvang je een cashback van € 60.

Deze actie loopt van 1 september 2023 tot en met 31 december 2023! 

 

Eén verwisselbare accu voor alle accumachines van hetzelfde accusysteem

De krachtige lithium-ion-accu’s zijn uitwisselbaar en compatibel met alle accumachines binnen hetzelfde accusysteem.

 

Een tweede accu in huis is altijd handig. Ben je bezig aan een klus en is je accu leeg? Dan kan je gewoon de lege accu vervangen door een volle en meteen doorwerken. Momenteel geniet je van tot € 60 cashback op je tweede accu bij aankoop van een accumachine met accu en lader!

06 aug 2023

BGA 300: MEER KRACHT, MINDER LAWAAI

Volle blaaskracht, maximale flexibiliteit in gebruik, en dat alles met veel minder lawaai: de ruggedragen accubladblazer BGA 300 met de AR 3000 L accu blinkt uit bij elke taak, vooral in woonwijken en andere geluidsgevoelige locaties. Dat dankt hij aan het unieke STIHL Noise Reduction System dat het geluid 360° verspreidt om negatieve frequenties te verminderen. En je hoort het verschil: het geluidsniveau is veel aangenamer voor omwonenden en voorbijgangers – zelfs wanneer je met hoog vermogen werkt.

READ MORE